Derradru feat. Galih Bangun - Pilihan Ati Chord Guitar

Capo di fret 4

C F
matur nuwun..
G C
uwis ono ning ngandingku..
Am Dm
terus ngancani uripku..
G C
susah seneng bareng aku..

F
matur nuwun..
G C
wis dadi pilihan ati..
Am Dm
tresnoku mung ono siji..
G C
karo kowe tekan mati..

(Int.) C G Am Em
F C Dm G
Em Am Dm G..

C G Am
tanpomu aku dudu sopo sopo..
Dm
kowe ono ning ati..
G
tak gowo tekane ngimpi..
Em Am
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
Dm G C
bakal tak jogo tekan sak lawase..

C G Am
tanpomu ning sandingku aku sepi..
Dm
sumpahku ning ati..
G
kowe ra bakal tak larani..
Em Am
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
Dm G C
bakal tak jogo tekan sak lawase..

(Chorus)
F
matur nuwun..
G C
uwis ono ning ngandingku..
Am Dm
terus ngancani uripku..
G C
susah seneng bareng aku..

F
matur nuwun..
G C
wis dadi pilihan ati..
Am Dm
tresnoku mung ono siji..
G C
karo kowe tekan mati..

(Int.) C G Am Em
F C Dm G
Em Am Dm G C..

C G Am
tanpomu aku dudu sopo sopo..
Dm
kowe ono ning ati..
G
tak gowo tekane ngimpi..
Em Am
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
Dm G C
bakal tak jogo tekan sak lawase..

(Chorus)
F
matur nuwun..
G C
uwis ono ning ngandingku..
Am Dm
terus ngancani uripku..
G C
susah seneng bareng aku..

F
matur nuwun..
G C
wis dadi pilihan ati..
Am Dm
tresnoku mung ono siji..
G C
karo kowe tekan mati..

F
matur nuwun..
G C
uwis ono ning ngandingku..
Am Dm
terus ngancani uripku..
G C
susah seneng bareng aku..

F
matur nuwun..
G C
wis dadi pilihan ati..
Am Dm
tresnoku mung ono siji..
G C
karo kowe tekan mati..

(Outro) C G Am Em
F C Dm G C..



Derradru feat. Galih Bangun - Pilihan Ati

E A
matur nuwun..
B E
uwis ono ning ngandingku..
C#m F#m
terus ngancani uripku..
B E
susah seneng bareng aku..

A
matur nuwun..
B E
wis dadi pilihan ati..
C#m F#m
tresnoku mung ono siji..
B E
karo kowe tekan mati..

(Int.) E B C#m G#m
A E F#m B
G#m C#m F#m B..

E B C#m
tanpomu aku dudu sopo sopo..
F#m
kowe ono ning ati..
B
tak gowo tekane ngimpi..
G#m C#m
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
F#m B E
bakal tak jogo tekan sak lawase..

E B C#m
tanpomu ning sandingku aku sepi..
F#m
sumpahku ning ati..
B
kowe ra bakal tak larani..
G#m C#m
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
F#m B E
bakal tak jogo tekan sak lawase..

(Chorus)
A
matur nuwun..
B E
uwis ono ning ngandingku..
C#m F#m
terus ngancani uripku..
B E
susah seneng bareng aku..

A
matur nuwun..
B E
wis dadi pilihan ati..
C#m F#m
tresnoku mung ono siji..
B E
karo kowe tekan mati..

(Int.) E B C#m G#m
A E F#m B
G#m C#m F#m B E..

E B C#m
tanpomu aku dudu sopo sopo..
F#m
kowe ono ning ati..
B
tak gowo tekane ngimpi..
G#m C#m
ora bakal luntur.. tresno ro kowe..
F#m B E
bakal tak jogo tekan sak lawase..

(Chorus)
A
matur nuwun..
B E
uwis ono ning ngandingku..
C#m F#m
terus ngancani uripku..
B E
susah seneng bareng aku..

A
matur nuwun..
B E
wis dadi pilihan ati..
C#m F#m
tresnoku mung ono siji..
B E
karo kowe tekan mati..

A
matur nuwun..
B E
uwis ono ning ngandingku..
C#m F#m
terus ngancani uripku..
B E
susah seneng bareng aku..

A
matur nuwun..
B E
wis dadi pilihan ati..
C#m F#m
tresnoku mung ono siji..
B E
karo kowe tekan mati..

(Outro) E B C#m G#m
A E F#m B E..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel