Dara Fu - Tresno Kepalang Chord Guitar

(Intro) Dm G C Am Dm G C..
F G C Am Dm G C..

Dm G C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am Dm G C
roso kangenku.. nembus ning dodo
Dm G C
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Am Dm
adoh marang kowe,
G C
wong kang tak tresnani..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
C F G Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Dm G C
nanging kangenku.. tansoyo gede
F G Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
Dm G C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..
F G C Am Dm G C..

Dm G C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am Dm G C
roso kangenku.. nembus ning dodo
Dm G C
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Am Dm
adoh marang kowe,
G C
wong kang tak tresnani..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
C F G Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Dm G C
nanging kangenku.. tansoyo gede
F G Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
Dm G C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..
F G C Am Dm G C..

(Chorus)
C F G Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Dm G C
nanging kangenku.. tansoyo gede
F G Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
Dm G C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

C F G Am
wong tuwaku.. mboten paring pangestu..
Dm G C
nanging atiku tetep kanggo sliramu..
C F G Am
opo tresno.. ra kudu nduweni..
Dm G C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Am Dm G C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..



Dara Fu - Tresno Kepalang

Capo di fret 5

(Intro) Am D G Em Am D G..
C D G Em Am D G..

Am D G
ombak segoro.. tulung labuhno..
Em Am D G
roso kangenku.. nembus ning dodo
Am D G
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Em Am
adoh marang kowe,
D G
wong kang tak tresnani..

(Intro) Am D G

(Chorus)
G C D Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Am D G
nanging kangenku.. tansoyo gede
C D Em
mergo tresno.. ra ono dalane..
Am D G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Am D G Em Am D G..
C D G Em Am D G..

Am D G
ombak segoro.. tulung labuhno..
Em Am D G
roso kangenku.. nembus ning dodo
Am D G
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Em Am
adoh marang kowe,
D G
wong kang tak tresnani..

(Intro) Am D G

(Chorus)
G C D Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Am D G
nanging kangenku.. tansoyo gede
C D Em
mergo tresno.. ra ono dalane..
Am D G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Am D G Em Am D G..
C D G Em Am D G..

(Chorus)
G C D Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
Am D G
nanging kangenku.. tansoyo gede
C D Em
mergo tresno.. ra ono dalane..
Am D G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

G C D Em
wong tuwaku.. mboten paring pangestu..
Am D G
nanging atiku tetep kanggo sliramu..
G C D Em
opo tresno.. ra kudu nduweni..
Am D G
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Em Am D G
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel