Corazon - Salah Roso Chord Guitar

(Intro) G D C G
Em A C D D7

G Bm
aku tresno kowe..
Em D C
nanging kowe.. nggone wong liyo..
G Am D
sing nggawe atiku dadi tambah loro..

G Bm
sak bendino ngancani..
Em D C
nanging aku.. mung sebates konco..
G Am D
ora luwih aku trimo.. trimo..

Bm Em
tulung rungokno ati iki
Am D
pengen sesandingan ro sliramu
Bm Em
senajan ati iki salah roso
-D C D
nanging aku tetep tresno..

(Chorus)
Em Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
C G
enenge mung nggawe loro..
Am D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

Em Bm
sadar diri nompo kenyataan
C G
kabeh wes tak cobo
Am
nanging sansoyo..
C D G D
nggawe aku tambah tresno kowe..

(Int.) C D Bm Em
C D G D

G Bm
tangismu nggawe aku
Em D C
ngerasakke.. opo sing mbok rasakke
G Am D
naliko deweke nglarani kowe..

G Bm
rasane.. ora lilo
Em D C
yen awakmu.. nganti digawe loro
G C D G
tatune atimu kuwi dadi tatuku..

Bm Em
tulung rungokno ati iki
Am D
pengen sesandingan ro sliramu
Bm Em
senajan ati iki salah roso
-Em D C D
nanging aku tetep tresno..

(Chorus)
Em Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
C G
enenge mung nggawe loro..
Am D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

Em Bm
sadar diri nompo kenyataan
C G
kabeh wes tak cobo
Am
nanging sansoyo..
C D G D
nggawe aku tambah tresno kowe..

Em Bm
ngoyak tresno nggone wong liyo
C G
enenge mung nggawe loro
Am D
mergo tresnaku.. raiso dadi nyoto..

Em Bm
sadar diri nompo kenyataan
C G
kabeh wes tak cobo
Am
nanging sansoyo..
C D G D G
nggawe aku tambah tresno kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel