Corazon - Nasibku Chord Guitar

Capo di fret 3

(Intro) Am Em F C G
Am Em F C G

C Am
loro rasane.. ati iki..
F G
krungu kabar kowe wes oleh ganti
C Am
rasane abot.. kowe lungo ninggal aku
F G
ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu..
C
nggawe loro atiku..

C Am
aku nyubo lilo.. kowe karo wong liyo
F G
senajan aku hurung iso nrimo..
Em Am
pancen.. uwis nasibku..
Em Am
dadi.. korban tresnomu..
F G C
cukup aku wae sing nompo larane..

(Chorus)
F G Em
wis.. tak lilak-lilakke
Am F
kowe karo kae
G C C7
aku wae sing dadi korbane..
F G Em Am
senajan.. atiku rasane loro
F G C C7
aku kudu.. ikhlas lan legowo..

(Int.) F G Em Am F G C C7
F G Em Am F G C C7

(Chorus)
F G Em Am
rumangsamu atiku seko watu
F G C C7
di larani.. setiap waktu..
F G Em Am
kowe karo kae, aku tak golek dewe
F G C C7
aku wes ra betah, aku trimo ngalah..

F G Em
wis.. tak lilak-lilakke
Am F
kowe karo kae
G C C7
aku wae sing dadi korbane..
F G Em Am
senajan.. atiku rasane loro
F G C
aku kudu.. ikhlas lan legowo..
F G C
aku kudu.. ikhlas lan legowo..



Corazon - Nasibku

(Intro) Cm Gm G# D# A#
Cm Gm G# D# A#

D# Cm
loro rasane.. ati iki..
G# A#
krungu kabar kowe wes oleh ganti
D# Cm
rasane abot.. kowe lungo ninggal aku
G# A#
ra ngrasakke ku berjuang nggo awakmu..
D#
nggawe loro atiku..

D# Cm
aku nyubo lilo.. kowe karo wong liyo
G# A#
senajan aku hurung iso nrimo..
Gm Cm
pancen.. uwis nasibku..
Gm Cm
dadi.. korban tresnomu..
G# A# D#
cukup aku wae sing nompo larane..

(Chorus)
G# A# Gm
wis.. tak lilak-lilakke
Cm G#
kowe karo kae
A# D# D#7
aku wae sing dadi korbane..
G# A# Gm Cm
senajan.. atiku rasane loro
G# A# D# D#7
aku kudu.. ikhlas lan legowo..

(Int.) G# A# Gm Cm G# A# D# D#7
G# A# Gm Cm G# A# D# D#7

(Chorus)
G# A# Gm Cm
rumangsamu atiku seko watu
G# A# D# D#7
di larani.. setiap waktu..
G# A# Gm Cm
kowe karo kae, aku tak golek dewe
G# A# D# D#7
aku wes ra betah, aku trimo ngalah..

G# A# Gm
wis.. tak lilak-lilakke
Cm G#
kowe karo kae
A# D# D#7
aku wae sing dadi korbane..
G# A# Gm Cm
senajan.. atiku rasane loro
G# A# D#
aku kudu.. ikhlas lan legowo..
G# A# D#
aku kudu.. ikhlas lan legowo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel