Chord Soimah - Pokoke Joget Chord Guitar

[Intro] Am..
Am.. G.. Am

Am
Pokok'e Joget (4x)
G
Pokok'e Joget (2x)
Am
Pokok'e Joget (2x)

[Intro] Am.. G.. Am (2x)

Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
G Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
G Am
Penontone joget nganti ora eling

Am
Pokok'e Joget (4x)
G
Pokok'e Joget (2x)
Am
Pokok'e Joget (2x)

Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
G Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
G Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G C
Sing penting aku joget wae
G C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G Am
Sing penting urip rame-rame

Am
Pokok'e Joget (4x)
G
Pokok'e Joget (2x)
Am
Pokok'e Joget (2x)
/chord-soimah-pokoke-joget
[Intro] Am.. G.. Am (2x)

Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
G Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
G Am
Penontone joget nganti ora eling

Am
Pokok'e Joget (4x)
G
Pokok'e Joget (2x)
Am
Pokok'e Joget (2x)

Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
G Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
G Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G C
Sing penting aku joget wae
G C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G Am
Sing penting urip rame-rame

Am
Pokok'e Joget (7x)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel