Chord Nur Bayan - Utuhing Katresnan Chord Guitar

Capo di fret 1

Am Dm
Duh wong ayu
G C
Liwat gending iki
F
tak kelir
Dm
katresnanku marang sliramu
E F E
pepujanku

Am Dm
Sumanding sliramu
G C
tentrem rasane atiku
F Dm E
adem koyo kesiram banyune surgo..

Am Dm
Nganti tuwo iki
G C
tresno ku ora keganti
F Dm
mung siji ning atiku
E Am
yo mung sliramu.. pepujanku..

[Intro] Am Dm G C
F Dm E

Am Dm
Eling rikolo semono
G C
urip susah dilakoni
F Dm E
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

Am Dm
Sabar lan bektimu nuwuhke
G C
gedene roso tresnoku
F Dm
anggonku pakaryan
E
kawujud ngunduh kamulyan

F G
Tulus katresnanku..
E
nggo sliramu..

[Chorus]
Am Dm
Langit nyinekseni
G C
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning
Dm E
atiku yo mung sliramu..

Am Dm
Senajan akeh gudo
G C
sing nyubo goyahke tresno
F Dm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

F C G
Nganti tekaning pati..
Dm E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..

Am
Duh wong ayu
C
tulus katresnanku
G E
yo mung kanggo sliramu..
Am
pepujanku..

[Interlude] Am Dm G C
F Dm E

Am Dm
Eling rikolo semono
G C
urip susah dilakoni
F Dm E
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

Am Dm
Sabar lan bektimu nuwuhke
G C
gedene roso tresnoku
F Dm
anggonku pakaryan
E
kawujud ngunduh kamulyan

F G
Tulus katresnanku..
E
nggo sliramu..

[Chorus]
Am Dm
Langit nyinekseni
G C
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning
Dm E
atiku yo mung sliramu..

Am Dm
Senajan akeh gudo
G C
sing nyubo goyahke tresno
F Dm
utuh katresnan iki
E
tansah tak jogo..

F C G
Nganti tekaning pati..
Dm E Dm Am
roso iki tansah tak ugemi..

F C G Dm
Nganti tekaning pati..
E Dm Am
katresnan iki tansah tak ugemi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel