Chord Demy - Kanggo Riko Chord Guitar

[Intro] Gm F D# Gm
Gm F D# Gm

Gm
sing ono hang biso
F
ngalangi niat iki
D#
masio tah samudro
Gm
sun arungi
Gm
sing ono hang biso
F
mbatesi welas iki
D#
masio ilang nyowo
Gm
sun belani

Cm F
paran byaen sun lakoni
Gm
kanggo riko..

[Intro] Cm D D# F Gm

[Chorus]
Gm Cm
siji sijine mung riko
F Gm
nong ati nisun selawase
Cm F
separuh rogo iki
A# F Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Interlude] Gm Cm F Gm
Gm F D# Gm

Gm
sing ono hang biso
F
ngalangi niat iki
D#
masio tah samudro
Gm
sun arungi
Gm
sing ono hang biso
F
mbatesi welas iki
D#
masio ilang nyowo
Gm
sun belani

Cm F
paran byaen sun lakoni
Gm
kanggo riko..

[Intro] Cm D D# F Gm

[Chorus]
Gm Cm
siji sijine mung riko
F Gm
nong ati nisun selawase
Cm F
separuh rogo iki
A# F Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Intro] D# F Gm

[Chorus]
Gm Cm
(siji sijine mung riko)
F Gm
nong ati nisun selawase
Cm F
(separuh rogo iki)
A# F Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Outro] Cm F Gm



-----------------
Chord Lebih Mudah

[Intro] Am G F Am
Am G F Am

Am
sing ono hang biso
G
ngalangi niat iki
F
masio tah samudro
Am
sun arungi
Am
sing ono hang biso
G
mbatesi welas iki
F
masio ilang nyowo
Am
sun belani

Dm G
paran byaen sun lakoni
Am
kanggo riko..

[Intro] Dm E F G Am

[Chorus]
Am Dm
siji sijine mung riko
G Am
nong ati nisun selawase
Dm G
separuh rogo iki
C G Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Interlude] Am Dm G Am
Am G F Am

Am
sing ono hang biso
G
ngalangi niat iki
F
masio tah samudro
Am
sun arungi
Am
sing ono hang biso
G
mbatesi welas iki
F
masio ilang nyowo
Am
sun belani

Dm G
paran byaen sun lakoni
Am
kanggo riko..

[Intro] Dm E F G Am

[Chorus]
Am Dm
siji sijine mung riko
G Am
nong ati nisun selawase
Dm G
separuh rogo iki
C G Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Intro] F G Am

[Chorus]
Am Dm
(siji sijine mung riko)
G Am
nong ati nisun selawase
Dm G
(separuh rogo iki)
C G Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Outro] Dm G Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel