Berjuang Demi Kowe - Dwi Putra Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) G D Em Bm
C G Am D

G D
nganti tekan saiki
Em Bm
isih ngebeki ati
C D G
sliramu sing tak sayang-sayang..
C D G
ora tau ilang ko atiku..

G D
senadyan adoh omah
Em Bm
janji tetep tak rumat
C D G
tak lakoni kabeh demi kowe..
C D G
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C G
aku lilo soro demi kowe
Am D
iso bahagia..

G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C
kabeh tak lakoni..
Am D G
asal kowe ora tau nyulayani..

(Int.) C Bm Am D
C Bm Am D G

G D
senadyan adoh omah
Em Bm
janji tetep tak rumat
C D G
tak lakoni kabeh demi kowe..
C D G
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C G
aku lilo soro demi kowe
Am D
iso bahagia..

G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C
kabeh tak lakoni..
Am D G
asal kowe ora tau nyulayani..

G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C G
aku lilo soro demi kowe
Am D
iso bahagia..

G D
aku berjuang kanggo kowe
Em Bm
demi kowe sayang
C
kabeh tak lakoni..
Am D G
asal kowe ora tau nyulayani..

(Outro) C D G



Dwi Putra - Berjuang Demi Kowe

(Intro) B F# G#m D#m
E B C#m F#

B F#
nganti tekan saiki
G#m D#m
isih ngebeki ati
E F# B
sliramu sing tak sayang-sayang..
E F# B
ora tau ilang ko atiku..

B F#
senadyan adoh omah
G#m D#m
janji tetep tak rumat
E F# B
tak lakoni kabeh demi kowe..
E F# B
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E B
aku lilo soro demi kowe
C#m F#
iso bahagia..

B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E
kabeh tak lakoni..
C#m F# B
asal kowe ora tau nyulayani..

(Int.) E D#m C#m F#
E D#m C#m F# B

B F#
senadyan adoh omah
G#m D#m
janji tetep tak rumat
E F# B
tak lakoni kabeh demi kowe..
E F# B
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E B
aku lilo soro demi kowe
C#m F#
iso bahagia..

B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E
kabeh tak lakoni..
C#m F# B
asal kowe ora tau nyulayani..

B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E B
aku lilo soro demi kowe
C#m F#
iso bahagia..

B F#
aku berjuang kanggo kowe
G#m D#m
demi kowe sayang
E
kabeh tak lakoni..
C#m F# B
asal kowe ora tau nyulayani..

(Outro) E F# B

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel