Arlida Putri - Lintang Sayank Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) F G C Am
F G C

C G
lintang.. sing ono ing awang awang
Am Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
F C
marang.. wong sing paling tak sayang
Dm G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

C G
jane lewat moto aku kroso
Am
gedene roso tresno..
F
sing tok simpen ning dodo..
C G
nganti.. kapan aku biso ungkapno
F G C
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
C G
lintang.. sing ono ing awang awang
Am Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
F C
marang.. wong sing paling tak sayang
Dm G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

C G
lintang.. yen nyawang atiku padang
Am Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
F C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
Dm G
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C G
jane lewat moto aku kroso
Am
gedene roso tresno..
F
sing tok simpen ning dodo..
C G
nganti.. kapan aku biso ungkapno
F G C
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
C G
lintang.. sing ono ing awang awang
Am Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
F C
marang.. wong sing paling tak sayang
Dm G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

C G
lintang.. yen nyawang atiku padang
Am Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
F C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
Dm G
roso bungah iki ra biso ilang..

C G
lintang.. sing ono ing awang awang
Am Em
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
F C
marang.. wong sing paling tak sayang
Dm G
rung biso nyanding mung biso nyawang..

C G
lintang.. yen nyawang atiku padang
Am Em
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
F C
bingung.. atiku dadi ngrambyah
Dm G C
roso bungah iki ra biso ilang..



Arlida Putri

(Intro) A B E C#m
A B E

E B
lintang.. sing ono ing awang awang
C#m G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
A E
marang.. wong sing paling tak sayang
F#m B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

E B
jane lewat moto aku kroso
C#m
gedene roso tresno..
A
sing tok simpen ning dodo..
E B
nganti.. kapan aku biso ungkapno
A B E
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
E B
lintang.. sing ono ing awang awang
C#m G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
A E
marang.. wong sing paling tak sayang
F#m B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

E B
lintang.. yen nyawang atiku padang
C#m G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
A E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
F#m B
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.) E B C#m G#m A E F#m B

E B
jane lewat moto aku kroso
C#m
gedene roso tresno..
A
sing tok simpen ning dodo..
E B
nganti.. kapan aku biso ungkapno
A B E
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
E B
lintang.. sing ono ing awang awang
C#m G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
A E
marang.. wong sing paling tak sayang
F#m B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

E B
lintang.. yen nyawang atiku padang
C#m G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
A E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
F#m B
roso bungah iki ra biso ilang..

E B
lintang.. sing ono ing awang awang
C#m G#m
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
A E
marang.. wong sing paling tak sayang
F#m B
rung biso nyanding mung biso nyawang..

E B
lintang.. yen nyawang atiku padang
C#m G#m
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
A E
bingung.. atiku dadi ngrambyah
F#m B E
roso bungah iki ra biso ilang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel