Arda Tatu - Tulung Chord Guitar

(Intro) G Bm C D
Em D C D..

G
mbulan-mbulan gedhe..
Am
sing ono langit biru
D G
tulung padangono uripku..
Am
lintang-lintang luku..
Bm
sawangen awakku..
C Am F D
wengi iki ora.. biso turu..

G
angin sumilakno..
Am
gek enggal singkirno
D G
loro sing ono.. awak ku iki..
Am
wes meh pirang mongso..
Bm
nggon ku nandang loro..
C Am D
loro..ku sing ono netro..

(Chorus)
G Bm Em
tulung.. tulungono awakku..
D C
tulungono uripku..
Am D
tulungono atiku..
G Bm Em
angin.. lintang mbulan rungokno
D C
rungokno suaraku..
Am D G
rungokno tangisku.. tulung..

(Int.) A# F D# D#
A# F D# D..

G
angin sumilakno..
Am
gek enggal singkirno..
D G
loro sing ono.. awak ku iki
Am
wes meh pirang mongso..
Bm
nggon ku nandang loro..
C Am D
loro..ku sing ono netro..

(Chorus)
G Bm Em
tulung.. tulungono awakku..
D C
tulungono uripku..
Am D
tulungono atiku..
G Bm Em
angin.. lintang mbulan rungokno
D C
rungokno suaraku..
Am D
rungokno tangisku..

(Chorus)
G Bm Em
tulung.. tulungono awakku..
D C
tulungono uripku..
Am D
tulungono atiku..
G Bm Em
angin.. lintang mbulan rungokno
D C
rungokno suaraku..
Am D G
rungokno tangisku.. tulung..

(Outro) Bm Em D C D G..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel