Anni Viviola - Salah Konco Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) Em C D Em
Em C D Em
Em-D-C D Em
Em-D-C D G

G
Kowe ra bedo
Bm
Karo sing liane
C D G D
Nggawe ati iki loro..

G
Remuk atiku..
Bm
Ngerti tingkah lakumu
C D G
Wani nikung nang mburiku..

C
Kowe sahabatku
D G
Sing cerak ro aku
C D G
Tegane Kowe wani khianati kancamu

C
Kowe sing tak sayang
D G
Podo karo dee..
C
Aku wes wegah..
D
Mending ku pisah

(Chorus)
C
Aku salah konco
D G
Tresnoku di gowo lungo
C D G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

C
Aku ora nyongko
D G
Gawe ati iki loro
C D G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

C
Aku ora nyongko
D Bm Em
Aku ra percoyo..
C D G D
Jebul aku salah konco..

(Interlude) C D G C D G
C D G C D G

C
Kowe sahabatku
D G
Sing cerak ro aku
C D G
Tegane Kowe wani khianati kancamu

C
Kowe sing tak sayang
D G
Podo karo dee..
C
Aku wes wegah..
D
Mending ku pisah

(Chorus)
C
Aku salah konco
D G
Tresnoku di gowo lungo
C D G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

C
Aku ora nyongko
D G
Gawe ati iki loro
C D G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

C
Aku ora nyongko
D Bm Em
Aku ra percoyo..
C D G D
Jebul aku salah konco..

C
Aku salah konco
D G
Tresnoku di gowo lungo
C D G
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

C
Aku ora nyongko
D G
Gawe ati iki loro
C D G
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

C
Aku ora nyongko
D Bm Em
Aku ra percoyo..
C D G D G
Jebul aku salah konco..



Anni Viviola - Salah Konco

(Intro) F#m D E F#m
F#m D E F#m
F#m-E-D E F#m
F#m-E-D E A

A
Kowe ra bedo
C#m
Karo sing liane
D E A E
Nggawe ati iki loro..

A
Remuk atiku..
C#m
Ngerti tingkah lakumu
D E A
Wani nikung nang mburiku..

D
Kowe sahabatku
E A
Sing cerak ro aku
D E A
Tegane Kowe wani khianati kancamu

D
Kowe sing tak sayang
E A
Podo karo dee..
D
Aku wes wegah..
E
Mending ku pisah

(Chorus)
D
Aku salah konco
E A
Tresnoku di gowo lungo
D E A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

D
Aku ora nyongko
E A
Gawe ati iki loro
D E A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

D
Aku ora nyongko
E C#m F#m
Aku ra percoyo..
D E A E
Jebul aku salah konco..

(Interlude) D E A D E A
D E A D E A

D
Kowe sahabatku
E A
Sing cerak ro aku
D E A
Tegane Kowe wani khianati kancamu

D
Kowe sing tak sayang
E A
Podo karo dee..
D
Aku wes wegah..
E
Mending ku pisah

(Chorus)
D
Aku salah konco
E A
Tresnoku di gowo lungo
D E A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

D
Aku ora nyongko
E A
Gawe ati iki loro
D E A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

D
Aku ora nyongko
E C#m F#m
Aku ra percoyo..
D E A E
Jebul aku salah konco..

D
Aku salah konco
E A
Tresnoku di gowo lungo
D E A
Karo Kowe sing mbendinane tak percoyo

D
Aku ora nyongko
E A
Gawe ati iki loro
D E A
Tegane Kowe wani nikung konco dewe

D
Aku ora nyongko
E C#m F#m
Aku ra percoyo..
D E A E A
Jebul aku salah konco..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel