Anisa Salma - Kahanan Chord Guitar

(Intro) G D Em Bm C  D..

G D/F# Em -D
Gusti.. nyuwun ngapuro..
C Am D
sedoyo doso lan lupot kulo..
G D/F# Em -D
pancen kahanane koyo mangkene..
C Am D
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

Em Bm
jogonen atimu ning kono
C G
aku bakal nggegem setyamu
Em Bm
entenono baliku..
C Am D
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
G D/F# C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
-G/B Am D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
G D/F# C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
-G/B Am D
kudu pasrah.. karo kuasane..

Bm Em
arepo gresulo kulo niki namung sopo
C D G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.) G D/F# C -G/B Am D
Bm Em C D G

Em Bm
jogonen atimu ning kono
C G
aku bakal nggegem setyamu
Em Bm
entenono baliku..
C Am D
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
G D/F# C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
Am D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
G D/F# C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
Am D
kudu pasrah.. karo kuasane..

G D/F# C
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
Am D
sesandingan.. duduk di pelaminan..
G D/F# C
nanging mergo kahanane.. wes kersane
Am D
kudu pasrah.. karo kuasane..

Bm Em
arepo gresulo kulo niki namung sopo
C D G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
C D G
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..



Anisa Salma - Kahanan

(Intro) C G Am Em F G..

C G/B Am -G
Gusti.. nyuwun ngapuro..
F Dm G
sedoyo doso lan lupot kulo..
C G/B Am -G
pancen kahanane koyo mangkene..
F Dm G
ora usah sambat kabeh kudu kuat..

Am Em
jogonen atimu ning kono
F C
aku bakal nggegem setyamu
Am Em
entenono baliku..
F Dm G
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
C G/B F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
-C/E Dm G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
C G/B F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
-C/E Dm G
kudu pasrah.. karo kuasane..

Em Am
arepo gresulo kulo niki namung sopo
F G C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

(Int.) C G/B F -C/E Dm G
Em Am F G C

Am Em
jogonen atimu ning kono
F C
aku bakal nggegem setyamu
Am Em
entenono baliku..
F Dm G
yen pancen jodone.. mesti ketemu..

(Chorus)
C G/B F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
Dm G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
C G/B F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
Dm G
kudu pasrah.. karo kuasane..

C G/B F
kudune aku lan kowe.. wes ngrasakne
Dm G
sesandingan.. duduk di pelaminan..
C G/B F
nanging mergo kahanane.. wes kersane
Dm G
kudu pasrah.. karo kuasane..

Em Am
arepo gresulo kulo niki namung sopo
F G C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..
F G C
Gusti kulo.. nyuwun pangapuro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel