Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi Chord Guitar

(Intro) G C Em D

G C
salahku opo..
Am D
nganti kowe ngeliyo..
G C
kurangku opo..
Am
nganti kowe lali..
D
karo janjimu sing wingi..

Bm E
setiaku mbok anggep palsu
Am C D
tegane kowe ngelarani atiku..

(Chorus)
G
ning tebing breksi iki
Em
aku medotke janji..
C G D
nalikane kabeh aku ngerti..

G
aku mung iso ndungo
Em
mugo kowe bahagia..
C Bm
karo pilihanmu..
C D G
meski pilihanmu dudu aku..

(Intro) Em C D

G C
salahku opo..
Am D
nganti kowe ngeliyo..
G C
kurangku opo..
Am
nganti kowe lali..
D
karo janjimu sing wingi..

Bm E
setiaku mbok anggep palsu
Am C D
tegane kowe ngelarani atiku..

(Chorus)
G
ning tebing breksi iki
Em
aku medotke janji..
C G D
nalikane kabeh aku ngerti..

G
aku mung iso ndungo
Em
mugo kowe bahagia..
C Bm
karo pilihanmu..
C D G E
meski pilihanmu dudu aku..

(Chorus) (Overtone)
A
ning tebing breksi iki
F#m
aku medotke janji..
D A E
nalikane kabeh aku ngerti..

A
aku mung iso ndungo
F#m
mugo kowe bahagia..
D C#m
karo pilihanmu..
D E A
meski pilihanmu dudu aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel