Abah Lala - Gede Roso Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) Am Em F C
Dm G C..

C Em Am Em
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Dm G
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
C Em
wis tak perjuangke
Am Em
nganti bingung kudu piye
Dm G C
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Dm G C G/B Am
opo kurang percoyo opo kurang bukti
Dm
kabeh wis tak lakoni
G
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
Am Em
gede.. roso..
F C
tresno iki tulus kanggo sliramu
Dm G E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Am Em
nanging.. loro..
F C
yen roso sayangku mbok sio sio
Dm G C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

C Em Am Em
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Dm G
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
C Em
wis tak perjuangke
Am Em
nganti bingung kudu piye
Dm G C
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Dm G C G/B Am
opo kurang percoyo opo kurang bukti
Dm
kabeh wis tak lakoni
G
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
Am Em
gede.. roso..
F C
tresno iki tulus kanggo sliramu
Dm G E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Am Em
nanging.. loro..
F C
yen roso sayangku mbok sio sio
Dm G C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

Dm
cendol dawet, cendol dawet seger
G
cendol cendol, dawet dawet
C
cendol cendol, dawet dawet
Am
cendol cendol, dawet dawet
Dm
cendol dawet seger
G
piro? lima ngatusan
E
gak pake ketan..
F
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
F
tak kintang tak kintang oi
G
tak kintang tak kintang oi
G
tak kintang tak kintang oi
E
lolo lolo yes..

(Chorus)
Am Em
gede.. roso..
F C
tresno iki tulus kanggo sliramu
Dm G E
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Am Em
nanging.. loro..
F C
yen roso sayangku mbok sio sio
Dm G C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
Dm G C
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..



Abah Lala - Gede Roso

(Intro) Dm Am Bb F
Gm C F..

F Am Dm Am
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Gm C
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
F Am
wis tak perjuangke
Dm Am
nganti bingung kudu piye
Gm C F
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Gm C F C/E Dm
opo kurang percoyo opo kurang bukti
Gm
kabeh wis tak lakoni
C
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
Dm Am
gede.. roso..
Bb F
tresno iki tulus kanggo sliramu
Gm C A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Dm Am
nanging.. loro..
Bb F
yen roso sayangku mbok sio sio
Gm C F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

F Am Dm Am
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Gm C
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
F Am
wis tak perjuangke
Dm Am
nganti bingung kudu piye
Gm C F
pengenku mung siji nyenengke atimu..

Gm C F C/E Dm
opo kurang percoyo opo kurang bukti
Gm
kabeh wis tak lakoni
C
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
Dm Am
gede.. roso..
Bb F
tresno iki tulus kanggo sliramu
Gm C A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Dm Am
nanging.. loro..
Bb F
yen roso sayangku mbok sio sio
Gm C F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

Gm
cendol dawet, cendol dawet seger
C
cendol cendol, dawet dawet
F
cendol cendol, dawet dawet
Dm
cendol cendol, dawet dawet
Gm
cendol dawet seger
C
piro? lima ngatusan
A
gak pake ketan..
Bb
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
Bb
tak kintang tak kintang oi
C
tak kintang tak kintang oi
C
tak kintang tak kintang oi
A
lolo lolo yes..

(Chorus)
Dm Am
gede.. roso..
Bb F
tresno iki tulus kanggo sliramu
Gm C A
yo mung ono kowe.. ning atiku..
Dm Am
nanging.. loro..
Bb F
yen roso sayangku mbok sio sio
Gm C F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
Gm C F
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel